OptieconstructieRadar

Brunel – optiecombinatie

Al eerder hebben wij het over Brunel gehad. Brunel lijkt mu toch wel echt aan het uitbodemen, natuurlijk moet je geduld hebben en gaat er geen bel op de laagste koers.
Starten met het schrijven van de put december 11 a € 65 cent . Let op wij gaan verplichting aan 100 aandelen te kopen voor €11 en ontvangen daarvoor € 65 . Onze eventuele aankoopprijs wordt dan €10,35.
Natuurlijk houden wij gehele bedrag achter de hand voor het geval wij ze geleverd krijgen. Bij een stijging richting €12,5 zullen wij geschreven put voor een lager bedrag weer afkopen.
Om risico te verkleinen op verdere daling kunnen we ook denken aan het opzetten van een putspread door een put december 10 eronder te kopen , echter dat doen wij nu niet. Brunel wordt op dit soort niveau ’s tevens hapklare brok voor grotere uitzender , vooral in deze doldwaze tijden met bijna gratis geld.

Wij kijken het even aan en als er echt beweging gaat komen pakken we de stukken erbij of gaan shoppen voor een turbo long of de call december 11 of 12.

privecursus beleggen