AandelenOptieconstructie

Fugro Optie combinatie Maart 2018

fugro aandeel

Fugro Optie combinatie Maart 2018

Na plaatsing convertible van €100 miljoen zit Fugro weer aan veilige kant van de afspraken met de bankiers. De nieuwe topman kan nu gaan bouwen. Je ziet vaak een nieuwe topman die alle ellende naar buiten gooit van zijn voorgangers.
Actuele koersdoelen (o.a. KBC) n.a.v. de cijfers van gisteren liggen rond de €13,00 nou zegt dat allemaal niks, maar Fugro is wel een bedrijf dat zal gaan profiteren van omslag in Oliemarkt.
Een mogelijke combinatie kan zijn:
Kopen stukken nu op €10,65 en meteen de call maart 11 schrijven a € 0,80 cent
Schrijven put maart € 9,00 a € 0,40 cent

Totaal ontvangen we dan 120 euro bruto premie en we hebben de verplichting onze stukken te leveren indien de prijs boven de 11 euro staat op 3e vrijdag maart 2018. Verder moeten we 100 stukken bijkopen indien prijs in maart onder de €9 staat.
Ontvangen premie is dan van ons en onze nieuwe aankoop ligt dan op €9 – €1,20 (ontvangen premie) = €7,80

Wij houden gehele bedrag van 780 vrij beschikbaar om indien nodig te kunnen kopen. Banken vragen veel minder margin, echter altijd gehele putverplichting cash achter hand houden.

Vele andere mogelijkheden en combinaties zijn er mogelijk , ook o.a. het wachten met het schrijven van de put. Indien u verwacht dat koers nog verder daalt dan wacht u paar weken daarmee. Zakt koers bijvoorbeeld eerst naar € 9,5 dan koopt u op dat moment geschreven call weer af met winst en schrijft u dan een nieuwe put voor een dan hogere premie. Eindelijk een beetje beweging dat is wat we nodig hebben.

fugro optie

privecursus beleggen